КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Департамент суспільних комунікацій КМДА та Центр комунікації підготували відповіді для внутрішньо переміщених осіб в одній брошурі.

Департамент суспільних комунікацій КМДА та Центр комунікації підготували відповіді для внутрішньо переміщених осіб в одній брошурі.

30/07/2022Департамент суспільних комунікацій КМДА та Центр комунікації підготували відповіді для внутрішньо переміщених осіб в одній брошурі.Департамент суспільних комунікацій КМДА та Центр комунікації підготували відповіді для внутрішньо переміщених осіб в одній брошурі! 
 
З початку повномасштабної війни у столиці зареєстрували майже 100 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Усі ці люди шукають прихистку від жахіть війни. У Києві їм надають комплексну підтримку, як від держави, так і від власне міста Києва та благодійників.

У Департаменті суспільних комунікацій зібрали усі питання, з якими найчастіше звертаються ВПО, і дали на них відповіді — видали спеціальну брошуру «Перелік актуальних відповідей на найчастіші питання, що надходять від внутрішньо переміщених осіб».

У п'ятницю цю збірку презентував у Vcentri HUB Шевченківського району директор Департаменту суспільних комунікацій Роман Лелюк.

Детальніша інформація за посиланням: https://vechirniy.kyiv.ua/news/69602/ 
Збірник доступний і у онлайн форматі: https://dsk.kyivcity.gov.ua/files/2022/7/29/VPO.pdf